Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over ons

Mijn naam is Jan Erik Hartog en ik wil graag mijn metsel bedrijf aan u voorstellen!

Bent u op zoek naar een metsel bedrijf voor de aanbesteding van u metselwerk, lijmwerk of tegelwerk? Dan bent u bij JE Hartog Metselwerken aan het juiste adres!

Specialist in vakwerk.

J-E Hartog Metselwerken is een jonge onderneming gefundeerd op jarenlange ervaring.

U kunt op mij bouwen als het gaat om (sier)metselwerk, lijmwerk of tegelwerk. Ik voer graag voor u het complete pakket aan metselwerken uit.

Zoekt u een metsel bedrijf voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metsel werkzaamheden, ook dan ben ik graag het metsel bedrijf waar u op kunt bouwen. Dus als het gaat om een tuinmuur, uitbouw of grotere projecten...ik lever u vakwerk!

Jarenlange ervaring

Door mijn jarenlange ervaring als metselaar bezit ik alle knepen van dit mooie vak. Ik hou van mij vak. Bovendien bezit ik een breed netwerk van ervaren ZZP'ers. Ik ben er dan ook zeker van dat ik u een scherpe aanbieding kan doen.

meer informatie.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen in het bouwproces? Dan leg ik graag de eerste steen voor een prettige samenwerking! Neemt u contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.